Over Boerderijzuivel en meer

Onze winkel is gevestigd in het historische centrum van Delft, direct naast de Oude Jan. In onze winkel liggen de lekkerste kazen, allemaal uit Nederland! Van de traditionele Goudse kaas tot een blauwschimmelkaas en van harde geitenkaas tot zachte schimmelkaas van geitenmelk gemaakt. Wij, Ineke Verkade en Dick Bark, reizen het hele land door op zoek naar de mooiste boerenkazen. Natuurlijk vinden wij het belangrijk hoe de kaas smaakt, maar wij willen ook weten hoe de leefomstandigheden van de dieren is en wij nemen een kijkje bij het productieproces van de kazen. De verhalen achter de kaas vertellen wij graag door aan onze klanten, dit vinden wij belangrijk!

De de meeste kazen die wij in ons assortiment hebben zijn traditionele koemelk kazen, maar wij hebben ook kazen van jersey koeien (Remeker kaas), schapen en geiten. Het welzijn van de dieren vinden wij belangrijk en het kan daarom zijn dat wij een bepaalde kaas niet hebben omdat bijvoorbeeld de koeien, schapen of geiten aan het lammeren zijn. De melk is dan voor de lammeren en kunnen wij pas weer genieten van de kaas als de lammeren de melk niet meer nodig hebben.

Naast boerenkaas verkopen wij ook boerenzuivel zoals melk, yoghurt en kwark maar je kunt bij ons ook terecht voor heerlijke boerenboter, slagroom en vla. Alles dat je in onze winkel vindt is geproduceerd in Nederland, dit maakt onze winkel uniek! Zoek je eieren, chips of jam? Ook dat verkopen wij. Kom eens langs, wij vertellen je graag over onze producten!